Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είστε εδώ

Συχνές Ερωτήσεις

Όροι συνεργασίας

Ποιες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ξεκινήσουμε συνεργασία;

Η εταιρία JOIN THE PARTY είναι αποκλειστικά εταιρία χονδρικής πώλησης. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου όπως καταστήματα λιανικής πώλησης ειδών πάρτι, δώρων, βάπτισης, εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων. Η πρώτη παραγγελία έναρξης της συνεργασίας μας είναι 200,00 ευρώ και από εκεί και ύστερα αγοράζετε ελεύθερα χωρίς κανένα minimum όριο. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει να ξεκινήσουμε συνεργασία, συμπληρώνετε και υποβάλετε τη φόρμα εγγραφής την οποία άμεσα επεξεργαζόμαστε και σας ενημερώνουμε σχετικά στο e-mail σας. Μετά την έγκριση της αίτησις σας, μπορείτε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής όλων των προϊόντων και να κάνετε γρήγορα & εύκολα τις παραγγελίες σας.

Παραγγελίες

Θα παραλάβω με email επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας μου;

Θα λάβετε ένα αυτόματο ενημερωτικό email μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρησή της παραγγελίας σας Εάν δε λάβετε το αυτοματοποιημένο μήνυμα υπάρχει περίπτωση να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, να βρίσκεται στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή να έχετε δηλώσει λανθασμένο email.

Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;

Για τη δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας οι παραγγελίες ΔΕΝ λαμβάνονται τηλεφωνικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με την καταχώρηση της παραγγελίας σας, καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 215 5551632 από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-16:00.

Μπορώ να κάνω συμπληρωματική παραγγελία;

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας. Οι συμπληρωματικές παραγγελίες θα πρέπει να γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ποιοι είναι οι τρόποι παραλαβής της παραγγελίας;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με:

 • A) Πρακτορείο το οποίο θα μας έχετε υποδείξει εσείς κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας εγγραφής. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα αποστολής τα καταβάλετε στον μεταφορέα κατά την παραλαβή και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας είναι μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Β) Δική σας Courier. Στην περίπτωση αυτή, καλούμε εμείς την εταιρία courier με την οποία συνεργάζεστε και η χρέωση της αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. O τρόπος πληρωμής της παραγγελίας είναι μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Γ) Δική μας CourierACS. Στην περίπτωση αυτή, το ποσό των εξόδων αποστολής εμφανίζεται στο καλάθι σας κατά τη διαδικασία του checkout και προστίθεται στο συνολικό πληρωτέο ποσό. Μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας και με αντικαταβολή, εκτός από πιστωτική κάρτα & κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Τι είναι το Preorder;

Με τη λειτουργία PREORDER που σας δίνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να προπαραγγέλνετε του κωδικούς που σας ενδιαφέρουν στις ποσότητες που θέλετε. Για τα εποχιακά προϊόντα (χριστουγεννιάτικη & πασχαλινή συλλογή) η αποστολή των προϊόντων αναφέρεται σε κάθε προϊόν ως "Εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής" ενώ για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα η παράδοση γίνεται σε περίπου 30 ημέρες από την παραγγελία σας (λαμβάνετε άμεσα σχετική ενημέρωση).

Για τους κωδικούς που η διαθέσιμη ποσότητα είναι μικρότερη από εκείνη που εσείς επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε preorder για τα τεμάχια που θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα παραλάβετε άμεσα όλα τα διαθέσιμα τεμάχια ενώ η υπόλοιπη ποσότητα θα σας παραδοθεί αμέσως μόλις γίνει η εισαγωγή μας, δηλαδή σε περίπου 30 ημέρες.

Σημειώστε ότι όλες οι preorder παραγγελίες λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 3% έως 700,00€ καθαρής αξίας και 5% πάνω από 701,00€ (η έκπτωση αφορά μόνο τα προϊόντα που παραδίδονται εκ των υστέρων και όχι για τις διαθέσιμες ποσότητες).

Τρόποι Πληρωμής

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

Α) Πιστωτική κάρτα (έως και 6 άτοκες δόσεις βάσει του ύψους της παραγγελίας)
 • Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank.
 • Δεν υποστηρίζονται οι ακόλουθες κάρτες: Dinners / American Express
Β) Εξόφληση μέσω τραπεζικού λογαριασμού
 • Για τη δέσμευση των προϊόντων και προετοιμασία της παραγγελίας απαιτείται εξόφληση του συνολικού ποσού έως τις 11:00 της επόμενης εργάσιμης ημέρας σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την παρέλευση της προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα, αποδεσμεύονται οι ποσότητες και σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε με την παραγγελία θα πρέπει να την καταχωρήσετε εκ νέου.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 • Αριθ. Λογαριασμού: 07500267609
 • IBAN: GR7401100750000007500267609
 • BIC: ETHNGRAA
 • Κάτοχος Λογαρ.: Λάμπρου Κέλλυ & ΣΙΑ
EUROBANK
 • Αριθ. Λογαριασμού: 0026.0098.90.0200895214
 • IBAN: GR2202600980000900200895214
 • BIC: EFGBGRAA
 • ΚΑΤΟΧΟΙ: Λάμπρου Κέλλυ & ΣΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 • Αριθ. Λογαριασμού: 5078-071209-358
 • IBAN: GR4001720780005078071209 358
 • BIC: PIRBGRAA
 • Κάτοχοι : Λάμπρου Κέλλυ & ΣΙΑ
Γ) Αντικαταβολή
 • Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 3,50€ εξόφλησης του συνολικού ποσού στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση του δέματος σας και ισχύει μόνο στην περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο αποστολής με «Δική μας CourierACS» και όχι πρακτορείο ή άλλη δική σας courier. Η αντικαταβολή δεν εμφανίζεται ως επιλογή τρόπου πληρωμής όταν η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας όπως personalized εκτυπώσεις κ.α

Επιστροφές & Αλλαγές

Μπορώ να αλλάξω τα προϊόντα που έχω ήδη παραλάβει;

Στην περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα προϊόν και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, θα πρέπει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης, να μας στείλετε εγγράφως το αίτημά σας mail info@jointheparty.gr, για να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Επιπλέον, οι επιστροφές όλων των προϊόντων γίνονται δεκτές υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, είναι σε αρίστη κατάσταση και εντός της αρχικής του συσκευασίας.Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή. Αλλαγές & επιστροφές σε προϊόντα που κατασκευάζονται είτε παραγγέλνονται αποκλειστικά για εσάς δεν γίνονται δεκτές.

Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα;

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 215 5551632 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Σημειώστε ότι η εταιρία JOIN THE PARTY δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.

Πολιτική ασφαλείας & Προσωπικών Δεδομένων

Ποια είναι η πολιτική ασφάλειας των προσωπικών μου δεδομένων;

Η εταιρία «JOIN THE PARTY» δεσμεύεται να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. Οποιεσδήποτε πληροφορίες και προσωπικά στοιχεία λαμβάνουμε από εσάς χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας αποκλειστικά για τις ανάγκες της μεταξύ μας επικοινωνίας και εκτέλεσης της παραγγελίας σας και για κανένα λόγο τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους. Παρακαλούμε διαβάστε την Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για περισσότερες διευκρινίσεις.

Πόσο ασφαλές είναι το περιβάλλον συναλλαγών;

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας μέσω πιστωτικής κάρτας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Eurobank EFG group, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με τα συστήματα ασφαλείας Paycenter Proxy3 από την Τράπεζα EUROBANK. Στη Eurobank, η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Η υιοθέτηση τεχνολογίας αιχμής με πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα, καθιστούν τη Eurobank πρωτοπόρο στη διασφάλιση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, Μια επιπρόσθετη δικλείδα ασφαλείας, με την οποία εξασφαλίζεται το απόρρητο κατά τη μεταφορά των δεδομένων, είναι η κρυπτογράφησή τους. Η Eurobank χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) μαζί με την κρυπτογράφηση στα 128bit, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Η πρόσβαση στα συστήματα της Eurobank (servers) προστατεύεται από τελευταία τεχνολογία Firewall, η οποία επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της Τράπεζας σε μη αναγνωρισμένους χρήστες. Το JOIN THE PARTY δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Επικοινωνία

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρία JOIN THE PARTY;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 215 5551632 καθημερινά από 9-4 ή ηλεκτρονικά στο info@jointheparty.gr